Ознака: ѕвездено

Три столба на правдината го држат европското ѕвездено небо

Македонија доби силна и многу важна поддршка внатре во ЕУ, по одлуката на Чешка, Словачка и на Австрија да не ги прифатат бугарските уцени...

Наместо ѕвездено небо голем концерт за Тоше

Манифестацијата „Ѕвездено небо за Тоше“, која во изминатите девет години со многу љубов и ентузијазам ја организираа членовите на клубот на обожаватели на Проески,...