Ознака: „Стража“

Опожарен автобус во близина на превојот „Стража“

Вчера околу 19 часот опожарен бил автобус во близина на превојот „Стража“, на кој интервенирала екипа од ТППЕ Кичево,  по што пожарот бил целосно...