Ознака: рејтинзи

Гукеш, Ле и Прагнананда со највисоки рејтинзи во кариерата

Карлсен и Хоу и понатаму водат на светските рејтинг-листи, а Георгиев и Секуловска на македонските ШАХ - РАНГ-ЛИСТА НА ФИДЕ ЗА АВГУСТ Индискиот велемајстор (ВМ) Домарају...

Надежите на Трамп за реизбор се темелат врз искуството на Обама...

На самиот почеток на кампањата за претседателски избори во САД, рејтинзите на претседателот Доналд Трамп се слични како оние на поранешните претседатели Барак Обама...

Макрон полека излегува од кризата на опадната популарност

Според анкета спроведена од страна на „Харис Интерактив“, рејтинзите на францускиот претседател Емануел Макрон повторно достигнаа 40 отсто во мај, што значи дека се...

Рејтинзите на партиите и на кандидатите се држат во тајност

Динамиката на политичките случувања во последниве неколку години, придонесува за впечатокот дека македонското општество е постојано во предизборна тензија. Независно од барањето на опозицијата...

Мали и големи… рејтинзи и митинзи

Од СДСМ, посебно Зоран Заев, имаат простор за задоволство од рејтингот од околу 24 проценти. Зоран Заев целосно го консолидира лидерството во СДСМ, и...