Ознака: „Проекти“

„Проекти“ финансирани ниско под радарот

Европските бирократи сѐ повеќе се свесни дека се множат „параинституционални ЕУ-проекти“ за поддршка на „европски“ цели, што преку разни параван-трансакции се користат за инсталирање...