Ознака: Поправен испит

Луѓето со визија да ја градат иднината на нашата држава

Кога лидерите ќе ја утнат работата на почетокот одат на лидерски поправен испит? Лидерите подобро да се фокусираат што ќе сработат заеднички, да најдат заеднички...

Економската дипломатија на поправен испит

Некогаш економски промотори, сега економски советници во амбасадите Најновите најави за испраќање економски советници во светот, повторно ги наметнуваат дилемите каков и колкав би бил...

Турнир како поправен испит за Франк де Бур и за Холандија?

Се надевам дека ќе успееме да сториме нешто повеќе на ова ЕП и да го кренеме победничкиот трофеј. Тоа е нашата цел, но тоа...

Поправен испит за високото образование

Не треба да зачудува намалениот интерес кај младите за правната струка, во држава во која не функционира правото или истото тоа е предмет на...