Ознака: парно

Чаирчани од старите згради и зимава не ќе можат да се...

Многумина од жителите на Чаир, кои живеат во старите станбени згради и оваа грејна сезона, како и многу зими досега, ќе мораат да се...

БЕГ: Потрошувачите да проверат дали нивните објекти се подготвени за грејната...

Балкан енерџи груп (БЕГ) ги повикува потрошувачите, куќните совети и управителите да проверат дали зградите се подготвени за грејната сезона и порачува дека само...

БЕГ бесплатно приклучува уште утре

Од компанијата „БЕГ-снабдување“ информираат дека акцијата за бесплатен приклучок трае до 15 септември годинава, односно завршува утре. Од 16 до 30 септември корисниците ќе...

Од 1 август поевтинува парното за скопјани

Регулаторната комисија за енергетика на денешната седница одлучи да ја намали цената што ќе ја плаќаат скопјани за потрошена топлинска енергија од 1...

Повеќето корисници ќе добијат пониски сметки за парно поради топлата зима

БЕГ - Снабдување со топлина на повеќе од половина од потрошувачите или 62 проценти, ќе им испрати пониски или еднакви порамнителни сметки со авансните,...

Градското енергетско претпријатие ќе донесе пониска цена на парното

Веста за основањето ново акционерско друштво, кое ќе се занимава со енергетски дејности од страна на градот Скопје наметна многу прашања кај граѓаните. Пред...