Ознака: парно

Исклучените потрошувачи може бесплатно да се приклучат на парно до 31...

ЕСМ Снабдување со топлина нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи до 31 август 2023 година, информираат од ЕСМ. - Со цел да им...

За да нема ценовен шок и годинава ќе се субвенционира парното...

Во Буџетот има одвоено средства во износ од 250 милиони евра за антикризни мерки, а една од антикризните мерки е и субвенционирање на парното...

Чиј глас ќе натежне при формирањето на конечната цена за топлинската...

Во калкулациите доставени до РКЕ, „ЕСМ дистрибуција“ бара зголемување за 50 отсто, „ЕСМ снабдување“ за 54,2 отсто, а „ЕСМ производство“ бара намалување за 29,42...

Акција за бесплатно приклучување во системот за парно греење

До 31 август 2023 година, „ЕСМ Снабдување со топлина“ нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи. Акцијата за бесплатно приклучување ќе биде спроведена...

Ќе стасаат пониски сметки за парно кај најголем дел од потрошувачите

Според ЕСМ Снабдување со топлина Најголем дел од потрошувачите приклучени на централното греење во Град Скопје (97 отсто), кои ги плаќаат фактурите на 8 и...

Ќе продолжат да работат на гас топланите и поголемите производствени капацитети...

Топланите во Скопје и поголемите производствени капацитети ќе продолжат да работат на природен гас. Енергенсот ќе се набавува од бугарската компанија „Балкан Јутилитис“ за...

Почнаа да стасуваат сметките за парно за октомври

„ЕСМ снабдување со топлина“ ги изработи фактурите за топлинска енергија за месец октомври и во тек е нивна достава. Износот на фактурите за топлинска...

Привремено решен проблемот со парно од топланата Скопје-Север, обезбедени пари за...

Обезбедени се финансиски средства за набавка на гас за топланата Скопје Север за следните 10 дена, потврди првиот човек на топланата Куштрим Рамадани. Во изјава...

Договорот за парно ќе биде доставен на адресата на потрошувачите, информира...

EСМ ги известува потрошувачите дека ЕСМ Снабдување со топлина интензивно работи на подготовка на сметките-фактурите за топлинска енергија за октомври, при што потрошувачите ќе...

Како ќе се склучи договор за парно ако сопственикот на имотот...

Граѓаните кои што се топлат со парно треба да Договор за снабдување со топлинска енергија со ЕСМ Снабдување, на три пункта во Скопје -...