Ознака: образовани

Колку сме образовани или со какво образование сме

Постојано се говори какво образование имаме. Постојано се говори какви стручни лица ни се потребни. Постојано се говори какви закони за образование имаме. Постојано...

Фити: Реформите не смеат да се одложуваат

Реформата на основното образование треба да почне со радикално преиспитување на наставните содржини по одделни предмети и од нив треба да се исфрли се...