Ознака: нефи усеини

Нефи Усеини поднесе оставка од советничката функција

Советникот на ДУИ, Нефи Усеини, нема мандат, а даде оставка од советничката функција во Општина Охрид. На седницата каде се верифицираа мандатите на новите...

Нефи Усеини не е повеќе советник во Општина Охрид

Дванаесет советници на Општина Охрид гласаа „за“ прифаќање на оставката поднесена од охридскиот светник Нефи Усеини. На наредната седница, Советот ќе гласа за верифицирање...

Нефи Усеини и брат му пуштени на слобода со гаранција од...

Имотот вреден 850 илјади евра е доволен како гаранција дека браќата Нефи и Ибро Усеини нема да избегаат од земјава и да бидат недостапни...

Нови 30 дена притвор за Усеини и брат му, судот се...

Нови 30 дена притвор им се одредени на Нефи Усеини и брат му, од страна на охридскиот суд, по барање на Обвинителството, а со...

Усеини и брат му остануваат во притвор

Советникот од ДУИ во Советот на општина Охрид, Нефи Усеини и неговиот брат остануваат во притвор откако Апелациониот суд во Битола го поништил решението...

Нефи Усеини и брат му во притвор

Охридскиот советник Нефи Усеини и неговиот брат Ибро Усеини се приведени и спроведени во осумдневен притвор, поради нападот на нивниот сограѓанин, Спире Топалоски, потврдија...