Ознака: Мајски коњички турнир

Втор мајски коњички турнир

Во организација на Федерацијата за коњички спортови на Република Македонија и коњичкиот клуб Анималс од Скопје, утре од 11 часот ќе се одржи вториот...

Втор „Мајски коњички турнир”

Утре со почеток во 10 часот, според план-календарот на Федерацијата за коњички спорт на Македонија, коњичкиот клуб „Анималс“ од Скопје, на терените во населбата...