Ознака: лекување

Бесплатно лекување на лицата до 18 години од семејства корисници на...

Лицата на возраст до 18 години чии семејства се корисници на социјална парична помош нема да плаќаат партиципација при користење здравствени услуги. Оваа одлука вчера...