Ознака: Излог

МВР ги бара оние што го оштетиле излогот на бугарскиот клуб...

Полицијата е фокусирана на пронаоѓање на сторителите, кои го извршиле оштетувањето на стаклото од излогот на седиштето на Здружението на граѓани „Цар Борис Трети“...

Талибанците наредиле на куклите од излозите да им се отстранат главите

Официјални лица на Талибан во западната авганистанска провинција Херат им наредија на продавниците за облека да ги отстранат главите на куклите од излогот, тврдејќи...

Излогот е бесплатна реклама на секој бренд

Во ноември ќе се случи фестивалот на излози, на кој се поканети сите. Планот е да направиме естетска инвазија на улицата Македонија, па, секако,...