Ознака: здрави генерации

Повеќе физичко за здрави генерации

Застрашувачки е податокот од минатата година на Институтот за јавно здравје дека дури 31 отсто од машките деца и 29 проценти од девојчињата во...

Новина што ќе создава здрави генерации

Во земјите што се во врвот на спортот, било професионален или рекреативен и масовен, здравиот психофизички развој на младите е решен системски. Во тој...