Ознака: еуролинк осигурување

За сигурна иднина – ново стратешко партнерство на СОС Детско село...

Еуролоинк осигурување е новиот стратешки партнер на СОС Детско село. Лидерот на пазарот на неживотно осигурување и членка на групацијата ГРАВЕ ја препозна благородната...

20 години Еуролинк осигурување – синоним за стабилност, сигурност и посветеност...

630.000 клиенти, 2,2 милиони полиси, 4,8 милијарди денари исплатени штети Еуролинк осигурување одбележува 20 години успешна работа на македонскиот пазар со 212 вработени и 33...

Еуролинк осигурување одбележува 19 години работа на македонскиот осигурителен пазар

Еуролинк осигурување започнува со работа кон крајот на 2002 година и од самите почетоци до денес постигнува континуиран и стабилен раст. Од првите издадени...

Еуролинк осигурување на првата пазарна позиција во неживотно осигурување

Еуролинк осигурување АД Скопје во првиот квартал од годината покажа одлични резултати со што ја зазема првата пазарна позиција со учество од 14,67% на...

Сврти на сигурно – Еуролинк со ново осигурување за велосипедисти и...

Започнувајќи од ноември 2020 година, Еуролинк осигурување под слоганот „Сврти на сигурно“ пласираше нов продукт наменет исклучиво за велосипеди и велосипедисти. Се работи за...

Еуролинк осигурување: Одземањето на дозволата на Еуростандард банка нема ефект врз...

Во врска со тековните случувања поврзани со Еуростандард банка, а со цел правилно информирање на нашите клиенти и соработници, Еуролинк осигурување потврдува дека нема никаква...

Еуролинк осигурување отвора прва онлајн филијала за осигурување

Еуролинк осигурување ја отвора својата прва онлајн филијала, каде што граѓаните може да пристапат до сите услуги и совети од искусните консултанти за осигурување...

Продолжува можноста за одложено плаќање од 30 дена за полисите на...

Еуролинк осигурување ќе продолжи да овозможува одложено плаќање од 30 дена на физичките лица за сите нови или обновени полиси од сите класи на...

„Еуролинк осигурување“ со временско олеснување на услугите за своите клиенти

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ ИЗВЕСТУВА ЗА ВРЕМЕНО ОЛЕСНУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ „Еуролинк осигурување“ активно ги следи случувањата ипрепораките поврзани со појавата на ковид-19 и соодветно...

„Доми комплет“ – продукт од „Еуролинк осигурување“ што овозможува безгрижност секој...

„ДОМИ комплет“ е продукт за осигурување на домот од „Еуролинк осигурување“ што овозможува целосна заштита на градбата, покуќнината и опремата во домот. Создаден да...