Ознака: државен инспекторат

Инспекторатот ќе контролира дали работодавците ја почитуваат владината одлука за неработен...

Државниот пазарен инспекторат им укажува на сите работодавци дека во согласност со заклучокот на техничката Влада деновите на изборите – 24 април (среда) и...

Наскоро ќе се чисти малата депонија во ОХИС

Инспекторат за животна средина најавува Државниот инспекторат за животна средина продолжува со увидот во индустриските зони, каде што работат по десетици инсталации, за кои е...