Ознака: Вили Нелсон

Џони Мичел – секогаш своја, независна, оригинална и неповторлива

Според Дејвид Крозби, Џони Мичел е најдобра жива пејачка и текстописка што ја познава светот. Ќе биде запаметена и по плодната соработка со музичките...

Вили Нелсон – неуништливиот кантри-одметник

Неговата кантри-музика е толку моќна и автентична што има големо влијание врз рок, фолк и блуз-музиката, па дури и врз госпелот Кантри-музиката ги има Хенк...