Ознака: банките

По банкротот на банките, цената на златото расте

Цената на златото моментално е блиску до највисокото ниво на сите времиња, со цена над 1.980 долари за унца. Зајакнувањето на вредноста на златото...

Скриените трошоци на банките треба да станат видливи

Банкарските експерти се согласни дека клиентите мора да имаат доволно информации за тоа кои се трошоците за банкарските услуги и со каква фреквенција тие...

Достава на пензиите на домашна адреса

ТУРКАНИЦИТЕ ПРЕД БАНКИТЕ ПОТТИКНАА ДЕБАТА ЗА БАРАЊЕ ДРУГИ АЛТЕРНАТИВИ Загрижувачките слики пред филијалите на банките деновиве, кога голем број граѓани стоеја во редици еден до...

Бизнис – инфо

Иницијатива за воведување евтина тарифа на струјата Граѓаните преку онлајн-петиција бараат евтина тарифа на цените за електрична енергија во текот на целото деноноќие во периодот...