Хуманоиден робот што може да се трансформира во спортски автомобил за 60 секунди, беше претставен во Јапонија.

Сино-белиот робот наречен „Џеј-деите рајд“ е висок 3,7 метри, а во него може да има двајца патници додека го менува обликот.