Фото: Фејсбук/Марјан Лазаревски

Тешка сообраќајна несреќа се случи денеска во скопската населба Аеродром, на улицата Васко Карангелески, во близина на основното училиште „Љубен Лапе“.

Според фотографиите објавени на социјалните мрежи, во сообраќајната незгода учествувале две возила, а едното завршило превртено на покривот.

Полицијата врши увид.