Ознака: „Звукот на новата генерација“

„Звукот на новата генерација“ во Филхармонија

Вечерва, во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе го одржи концертот насловен „Звукот на новата генерација“ со студенти од Факултетот за музичка уметност...