Ознака: здружение на просветни работници

Доделени годинишните награди на Здружението на просветни работници на Град Скопје

Во организација на Здружението на просветни работници на Град Скопје, а во соработка и со поддршката на локалната самоуправа, на 2 декмеври во Музејот...

Професорот Раде Илиевски доби признание од Здружението на просветни работници на...

Здружението на просветни работници на град Скопје ги прогласи просветните работници за учебната 2021/2022 година. Здружението му додели признание на Раде Илиевски, професор по физичко...