Ознака: замрзнување на цена

Бектеши: Четири до пет компании се здружени и утврдуваат цени по...

Во Градот Скопје во делот на производство на леб, четири, максимум пет компании се здружени и утврдуваат цени по кои дистрибуираат и продаваат леб...

Се замрзнува цената на лебот на 33 денари, се укинува повластената...

Се укинува повластената струја за компаниите од прехранбената индустрија и се замрзнува цената на белиот и полубелиот леб од 450 грама на 33 денари,...