Ознака: Виолинистката

Виолинистката Пламенка Трајковска на фестивалот „Жените од светот“ во Истанбул

Македонската виолинистка Пламенка Трајковска настапи на концерт на престижниот фестивал „Жените од светот“, кој се одржи викендов во Истанбул. Таа ја изведе својата композиција...