Ознака: трето коло

Петмина во водство по третото коло

ПРВО ШАХОВСКО ПРВЕНСТВО НА СКОПЈЕ ЗА ВЕТЕРАНИ Зоран Костадиновски (1.926 рејтинг-поени), Жарко Селковски (1.968), Блаже Атанасовски (1.752), Емил Крстев (1.953) и Миле Трајковски (1.976) имаат...