Ознака: стапала

Состојки од вашата кујна што го елиминираат проблемот со испукани петици

Нега и убавина Дефинитивно е неопходно да се негуваат стапалата со креми, како и остатокот од телото, секој ден по туширање, за да се спречи...

Јапонска бања за стапала за отстранување на токсините

Како што се грижиме за лицето и телото, не смееме да заборавиме и на нашите стапала. Детоксикацијата на стапалата станува сѐ попопуларна како начин...