Ознака: швајцарската

Пијанистката Ана Велиновска ја одушеви швајцарската публика

Македонската пијанистка Ана Велиновска ја одушеви швајцарската публика со својот настап во Зудпол Луцерн, каде што изведе дело од македонскиот композитор Гоце Коларовски. На...