Ознака: штрајкбрехер

Штрајкбрехери

Ако очекувате да се зафатам со глорификацијата на фашизмот, со понижувањата, со безмилосното размакедончување, со патриотизмот на грчкиот фанариот ЗЗ, со венецијанскиот трговец Бујар...