Ознака: реакции по усвојувањето на резолуцијата

Направија се за да ја понижат Србија, а ние се издигнавме...

Претседателот на Србија посебно им се заблагодари на Кина, Русија и Обединетите Арапски Емирати. - Србија ова никогаш нема да им го заборави, како и...