Ознака: ранливото

Малку беа пандемијата и кризата, па сега и лажните бомби го...

Лажните дојави за бомби, кои во последниов период ги празнат училниците, трговските центри и други објекти и институции низ земјава, сѐ повеќе ги нарушуваат...