Ознака: психопат

Трите основни особини на психопатите ги опишува проф. Дејвид Вилсон

Дејвид Вилсон, професор по Криминологија на Универзитетот на Бирмингем, говори за главните особини и својства на психопатите и зошто на некои луѓе им се...