Ознака: проблематична средина

Има „деца глуварчиња“ и „деца орхидеи“: Зошто децата различно се справуваат...

Браќа и сестри од исто семејство, кои на пример доживеале слични трауми, понекогаш поинаку се справуваат со сѐ тоа. За таа појава говори психологот,...

Зошто децата различно се справуваат во иста проблематична средина?

Браќа и сестри од исто семејство, кои на пр. доживеале слични трауми, понекогаш поинаку се справуваат со сѐ тоа. За таа појава говори психологот,...