Ознака: предлог на ЕУ

Мило ми е што Косово начелно го прифати предлогот на ЕУ,...

Специјалниот претставник на Европската унија за дијалог меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак го изрази своето задоволство што Косово начелно го прифати предлогот на...