Ознака: посакуваната

Костовски: Нѐ очекуваат многу настапи до посакуваната норма

Македонските таеквондисти, како и секогаш, се оптимистички расположени и ќе го дадат максимумот пред предизвикот што ги очекува. Сепак, треба да се знае дека...