Ознака: Поевтина струја

Битиќи: Обезбедивме модел со кој ќе се добие поевтина струја за...

Ниту една од четирите стратешки инвестиции во енергетиката кои го поминаа првиот филтер во Собранието да се носат по скратена постапка не е доволна...

Поевтина струја за прехранбената индустрија, комунални претпријатија и училишта

Повеќе компании од прехранбената индустрија, јавни водоводни комунални претпријатија и основни и средни училишта од утре па до 30 април идната година кога истекува...

Јавните комунални водоводни претпријатија од четврток ќе имаат пониски цени за...

Од четврток јавните комунални водоводни претпријатија ќе добијат поевтина цена на електрична енергија која ќе им биде обезбедена преку „ЕСМ продажба“ и ќе им...

Виталните институции ќе имаат поевтина струја

АД ЕСМ денеска соопшти дека навреме ја исполниле обврската за снабдување со поевтина електрична енергија на прехранбената индустрија за основните намирници, на училиштата и...

Поевтина струја преку општински енергетски компании

Нов предлог за поголема енергетска независност Засега, од општините и од претставниците од енергетскиот сектор со кои контактиравме се воздржани во давањето оцени за тоа...