Ознака: Пиринска Македонија

Во Сандански

Дневник по 40 години (7) Со Драмата на Македонскиот народен театар во Пиринска Македонија Пред 40 години, во октомври 1982-та, ансамблот на Драмата на Македонскиот народен...

Планино, Пирин Планино

Дневник по 40 години Со Драмата на Македонскиот народен театар во Пиринска Македонија Пред 40 години, во октомври 1982-та, ансамблот на Драмата на Македонскиот народен театар...