Ознака: Пирин Планино

Планино, Пирин Планино

Дневник по 40 години Со Драмата на Македонскиот народен театар во Пиринска Македонија Пред 40 години, во октомври 1982-та, ансамблот на Драмата на Македонскиот народен театар...