Ознака: пазарно решение

Замрзнувањето на цените не е пазарно решение, истакна Јовановски

Замрзнувањето на цените не е пазарно решение, смета Зоран Јовановски, потпретседател и советник во Кабинетот на претседателот на Стопанската комора на Македонија за макроекономски...