Ознака: партиципативен

Работилница за применет и партиципативен театар

Во рамките на новиот проект „Артс хаб“, на културно-социјалниот простор „Центар Јадро“, се реализираше шестдневна интензивна работилница за применет и партиципативен театар. Во работилницата учествуваа...

Работилница за применет и партиципативен театар

Во рамките на новиот проект „Артс хаб“ на „Јадро“ ќе се одржи шестдневна интензивна работилница за применет и партиципативен театар. Работилницата има цел да...