Ознака: ноемвриски потрес

Во очекување нов ноемвриски потрес на глобалниот енергетски пазар

Што значи одлуката на ОПЕК+ да го намали производството на нафта за два милиони барели Глобалните геоенергетски игри не се ништо помалку динамични, а ни...