Ознака: „научници“

Многу „научници“ се заиграа во лабораторијата наречена „Македонија“

Сегашните проблеми со пржинската влада се само мало загребување по површината на сите проблеми напластени низ годините „благодарение“ на таквите странски експерименти, но генерално...