Ознака: нарушување на сонот

Дали треба да вежбате ако имате нарушување на сонот?

Вежбањето е пожелна активност доколку сакате да го зачувате вашето здравје, меѓутоа луѓето често се лишени од сон и затоа се премногу уморни за...