Ознака: лов на диви свињи

Од први септември започнува лов на диви свињи како една од...

Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска донесе решение за одобрување на ловење на дивеч под заштита. Со ова решение започнува итна...