Ознака: Лазовски

Создаваме претстави со кои израснаа голем број генерации

Изабела Новотни и Владимир Лазовски - 30 години на сцена Aктерскиот тандем Изабела Новотни и Владимир Лазовски со претставата „Зрното грашок и принцезата“ го одбележува...