Ознака: кралот Чарлс Трети

Тајната за долговечноста на британската монархија е нејзината флексибилност

Подготовките за владеење на престолонаследникот завршија, како ќе владее кралот Чарлс Трети Чарлс, откако чекаше 70 години, најверојатно ќе има свои ставови за тоа како...