Ознака: Коста Кецмановиќ

Коста Кецмановиќ, кој изврши масовно убиство во Белград, кажал дека се...

По сведочењето на момчето Коста Кецмановиќ, кое изврши масовно убиство во српското училиште, адвокатката Ирина Боровиќ, која го застапува неговиот татко В.К., за медиумите...

Немало врсничко насилство врз малолетникот кој го изврши масовно убиство во...

По вонредниот увид во ОУ „Владислав Рибникар“ во Белград, потврдени се наодите на Центарот за социјална работа, Министерството за образование и Министерството за семејна...

Според статистиките, Коста Кецмановиќ момчето од Белград е најопасниот детски масовен...

Коста К.(13), кој вчера наутро уби осум врсници и чувар во ОУ „Владислав Рибникар“ во Белград, е најсуровиот масовен убиец на деца во историјата...