Ознака: конкурс за илустрација за деца

„Литера“ распишува конкурс за илустрација за деца

Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“ распишува конкурс за авторски илустрации на тема „Свет со љубов“. Сите заинтересирани илустратори може да...