Ознака: клонови

Кинеските научници успешно клонирале три „суперкрави“

Научници од Кина успешно клонирале три „суперкрави“ кои можат да произведат невообичаено голема количина млеко, пренесуваат тамошните медиуми. Научниците направиле 120 клон-ембриони од клетките на...