Ознака: интуиција

Дали сериските убијци имаат некоја посебна интуиција

Сликата за агентката Кларис Стерлинг, која во легендарниот филм „Кога јагнињата ќе стивнат“ со шепот го убедува Ханибал Лектор да соработува во полициската истрага...