Ознака: хрватски режисер

„Нераскажани приказни“ се гробишта на моите нефилмувани филмови

Фестивалот „Про-за Балкан“, чиј гостин е режисерот Рајко Грлиќ, ќе биде затворен вечерва во Кинотеката на Македонија, со проекција на неговиот култен филм „Караула“....