Ознака: хибридната сала на клиника

Меџити го разреши кардиохирургот Јовев кој ја изврши првата трансплантација на...

Овие се транзиторни, минливи позиции и функции. Нема некој засекогаш тука бесмртен да биде, ниту јас ниту некој друг, ниту директорите, рече министерот за...